Over Hotel de Lange Jammer

Dit moderne driesterrenhotel ligt in Lelystad-haven.

Deze polder is ontstaan na het droogleggen van een deel van de Zuiderzee en biedt comfort en gemak. In dit kleine hotel heerst een intieme sfeer en u kunt er van uw privacy genieten.

De naam van het Bed & Breakfast voert terug naar de begintijd van Lelystad. Op het voormalige werkeiland (nu Lelystad-haven) bestonden in de jaren 50 nog geen straatnamen: toen verzonnen ze zelf maar wat namen en besloten die als straatnaam op te hangen.

De lange doorgaansweg noemde zij De Lange Jammer. Een naam die in het oude Lelystad nog altijd voortleeft.

DJI00288

 

 

Wat zeggen anderen, zoals Booking.com over Hotel de Lange Jammer?

Dit moderne driesterrenhotel ligt in Lelystad-haven – deze nieuwe polder is ontstaan na het droogleggen van een deel van de Zuiderzee – en biedt comfort en gemak.

In dit kleine hotel heerst een intieme sfeer en u kunt er van uw privacy genieten. De lichte, gezellige kamers zijn voorzien van comfortabele bedden en moderne faciliteiten. Bovendien heeft elke kamer een eigen badkamer. Het ontbijt kan in het hotel genuttigd worden.

Dankzij de ideale locatie kunt u genieten van de prachtige natuur of een uitstapje maken naar bruisende steden. Amsterdam ligt op slechts 40 km en het Nationale Park, de Hoge Veluwe kan gemakkelijk binnen een uur bereikt worden. Het prachtige IJsselmeer ligt als het ware aan uw voeten, dus u kunt verschillende watersporten beoefenen of de pittoreske omgeving bewonderen.

 

IMG_0430 - kopie IMG_0436 - kopie IMG_0433 - kopie IMG_0431 - kopie IMG_0428 - kopie IMG_0429 - kopie IMG_0397 - kopie IMG_0398 - kopie