Uw Hotelkamer

Uw hotelkamer bij Hotel de Lange Jammer is altijd netjes. Dat vinden onze gasten. Wij zorgen ervoor dat u altijd uitgerust uw dag begint. Zien wij u ook terug bij ons in het Hotel in Lelystad?

 

Het oude restaurant van het eiland is verbouwd tot een locatie met 17 luxe kamers. Dicht bij de Haven van Lelystad ligt het Hotel.

Gratis internet / wifi bij Hotel de Lange Jammer

In Hotel de Lange Jammer in Lelystad is er op alle kamers GRATIS internet aanwezig. Bij de receptie kunt u al bij het inchekken de laatste geldige wifi code vragen. Wij helpen u graag.

Daarnaast, mocht u het wensen is er ook een kabel om internet aan te sluiten op uw laptop.

 

IMG_0388 - kopie

 

Chech-in en Check-out bij Hotel de Lange Jammer

Check-in is mogelijk van 17:00-22:00 uur. Later is eventueel mogelijk in overleg, laat het ons weten bij uw reservering of neem vooraf contact met ons op.

Check-out is om 11:00 uur. Wij kunnen uw kamer dan weer netjes maken voor de volgende gasten.

Voorzieningen in de hotelkamer van Hotel de Lange Jammer in Lelystad

bij Hotel de Lange Jammer zijn alle kamers voorzien van een eigen tv, met alle Nederlandse kanalen. Daarnaast staan er ook Duitse, Engelse en overige zenders op.

Elke hotel kamer beschikt ook over zijn eigen koelkast. Deze is niet gevuld, maar u kunt er altijd zelf gebruik van maken.

Een telefoon is ook aanwezig. Hiermee kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kiest u voor een hotelkamer bij Hotel de Lange Jammer?

Dan heeft u een hotelkamer met een heerlijke douche of een ligbad.

IMG_0386 - kopie IMG_0385 - kopie IMG_0383 - kopie IMG_0405 - kopie IMG_0406 - kopie IMG_0411 - kopie IMG_0423 - kopie IMG_0424 - kopie IMG_0413 - kopie IMG_0390 - kopie IMG_0410 - kopie IMG_0422 - kopie