In de omgeving van Hotel de Lange Jammer

In de omgeving van Lelystad is veel te doen. Naast de natuur is er ook veel aanbod voor activiteiten en shoppen.

U kunt een mooie wandeling of fietstocht maken in het “natuurpark lelystad” of lekker shoppen in Batavia Stad. Bewonder replica’s van V.O.c. schepen in de “Bataviawerf”.

Tevens kunt u een bezoek brengen aan het “Aviodrome” nabij het vliegveld van Lelystad.
Met spectaculaire achtbanen, spetterende attracties, spannende shows en Walibi Land speciaal voor de allerkleinste bezoekers biedt het themapark Walibi World jonge en oud een onvergetelijk dagje uit.

Om meer informatie te krijgen over de bezienswaardigheden kunt u klikken op de plaatjes onderop. U word dan doorverwezen naar hun website.

Batavia stad outlet shopping is de plek voor de prijsbewust merkkoper. In batavia stad vind je een groot aanbod van nationale en internationale topmerken op het gebied van dames, heren en kinderkleding. Het ideale dagje uit.

De Bataviawerf vormt een cultuurtoeristische attractie van hoog niveau. Nergens ter wereld staat u zo dicht bij de scheepsbouw van de Nederlandse Gouden Eeuw als hier.

Flashgolf is het nieuwe event center van Lelystad: Indoor glow in the dark mini golf.

Flevolandschap. In dit bijzondere park in de voormalige zuiderzee, lijkt het alsof alle wilde dieren in de vrije natuur leven. Wie door het gebied wandelt of fietst, zal ogen tekort komen, zoveel is er te zien.

Walibiworld Beleef een onvergetelijk dagje uit!

Dolfinarium In een kleine 20 minuutjes ben je bij dolfinarium. Een dag vol met activiteiten, attracties en leuke shows! De dag vliegt voorbij!

Aviodrome Een dagje in de wolken? Kom naar het Luchtvaart-Themapark Aviodrome op de Luchthaven Lelystad, het luchtvaartavontuur voor de hele familie! De Aviodrome, met een zeer grote collectie historische vliegtuigen, is een dynamisch luchtvaart-themapark en het gehele jaar geopend.